Egész évben nagy durranás!

Hogyan rendelhetsz tűzijátékot?

2014. november 23. 23:31 - Piromán

tűzi.jpgSzámos olyan rendezvény adódhat az életünkben, amit szeretnénk nagyon emlékezetessé tenni. Lehet az egy közös családi karácsonyozás, egy jól megszervezett szilveszteri buli, egy születésnapi buli, ahol mindenki jelen van, aki számít, vagy akár egy esküvő. Ilyen esetekben szép korona lehet az alkalomra egy tűzijáték, és ha igazán profit akarunk, jobban tesszük, ha profiktól rendelünk.

Hogy működik ez?

Egyszerűen felkeresünk egy pirotechnikával foglalkozó céget, és megkérdezzük, mik a lehetőségek. Érdemes olyan céget választani, ahol igazi profik dolgoznak, és megfelelő referenciákat tudnak felmutatni, így biztosak lehetünk benne, hogy megbízhatunk a tanácsaikban, és azt kapjuk majd, amit vártunk.

Mit kell ehhez elintézni?

Ha nagyobb tűzijátékot szeretnénk, szükség lesz arra, hogy azt bejelentsük a hatóságoknak, esetleg engedélyt kérjünk. Ez akkor szükséges, ha nem csak 1-es és 2-es kategóriájú termékeket használunk, nem magánterületen tűzijátékozunk, és a hatóanyag-tartalom meghaladja az 1 kilogrammot. Nem kell azonban megijedni, ha profi céghez fordulunk, ők elintézik az engedélyeket is!

Hallgassunk a szakemberre!

Gyakori probléma, hogy a megrendelő és a szolgáltató nem értenek egyet bizonyos tekintetben. Ennek általában az az oka, hogy a megrendelő előre elképzel valamit, amitől igen nehezen hajlandó eltérni. Jobban tesszük azonban, ha a szolgáltató tanácsait megfogadjuk, ők nyilvánvalóan tapasztaltabbak, és jobban átlátják a helyzetet, mint mi magunk, így a kívánt hatást is könnyebben elérhetjük majd.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pyropont.blog.hu/api/trackback/id/tr446927433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása