Egész évben nagy durranás!

Meddig tartson a tűzijáték?

2014. november 23. 09:56 - Piromán

tűzijáték.jpgAmikor egy tűzijátékot próbálunk megszervezni, alapvető kérdés, hogy az meddig tartson. Akár rendeljük, akár magunk csináljuk a tűzijátékot, ez egy igen fontos kérdés, ugyanis a túl rövid tűzijáték nem éri el a kívánt hatást, míg a túl hosszú akár unalomba is fulladhat, akkor pedig az egész kidobott pénz volt.

Mennyi az elég?

Az, hogy pontosan mennyi az elég, erősen helyzetfüggő. A nagy állami ünnepségeken, például augusztus 20-án, vagy a szilveszteri tűzijátéknál nyilván belefér egy hosszabb műsor, hiszen ezt több százezer ember nézi élőben vagy a tévéből. Magántűzijáték esetében azonban ez az időtartam már túl sok, ilyen esetben általában elég 5-10 perc.

Hallgassunk a profikra!

Rendelés esetén állandó probléma szokott lenni, hogy a megrendelő meg van róla győződve, hogy minél hosszabb a tűzijáték, annál jobb, és igen nehéz meggyőzni az ellenkezőjéről. Sokkal jobb egy olyan csomagot választani, amiben több az igencsak látványos elem, de rövidebb, mint egy hosszút, de kevésbé látványosat.

Kérjünk segítséget!

Akkor is kérhetünk segítséget profiktól, ha magunk akarjuk a tűzijátékot megtervezni. A boltban, ahol a termékeket megvásároljuk, pontos tájékoztatást kérhetünk, hogy melyik mit tud, és mennyire látványos, emellett olyan kérdésekben is kérhetünk tanácsot, hogy mennyit érdemes a nagyobb durranást produkáló elemekből fölhasználni, és mennyi ideig tartson a műsor, így garantáltan nem lesz benne hiba!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pyropont.blog.hu/api/trackback/id/tr896927373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása