Egész évben nagy durranás!

Mennyibe kerül egy komplett tűzijáték?

2014. november 28. 22:38 - Piromán

firework-492678_640.jpgSokakban merült már fel a kérdés egy-egy nagyobb rendezvény szervezése kapcsán, hogy vajon mennyibe kerülhet egy tűzijáték rendelése. Vannak, akik azért nem rendeltek még ilyesmit, mert azt gondolják, ez valami nagyon drága dolog. Nyilván vannak költségesebb csomagok is, de olyanok is, melyek egy átlagember számára is megfizethetők.

Mégis mennyi az annyi?

Tűzijátékot már körülbelül 80 ezer forintért is lehet rendelni, ez az a kategória, ami bárki számára elérhető. Hogy mit kapunk ezért? Ez a tűzijáték partikra, illetve különböző kisebb rendezvényekre való, mint például szülinapi bulik, esküvők, egyéni szilveszteri tűzijáték. Mindezt persze profi tervezéssel és lebonyolítással.

Lehet ez drágább is

Persze egy tűzijáték ennél sokkal többe is kerülhet, a határ gyakorlatilag a csillagos ég. Gondoljunk csak a hatalmas újévi, illetve augusztus 20-i tűzijátékokra: ezek több százmillió forintba kerülnek. Magáncélra is kérhetünk az említettnél nagyobb tűzijátékot, a határt gyakorlatilag a pénztárcánk szabja meg, tőlünk függ, mit tudunk kifizetni.

Miért jobb ez, mint a saját tűzijáték?

Több okból is célszerűbb profikra bízni a tűzijáték lebonyolítását. Egyrészt, a profik sokkal komolyabb látványtervet tudnak összeállítani, mint i magunk, hiszen jobban ismerik az egyes termékek működését. Másrészt, magunk is élvezhetjük egyszerűen a látványt, nem kell a rakéták fellövésével foglalkozni. Végül, de nem utolsósorban pedig biztonságosabb is, hiszen egy profi mindig tudja, milyen óvintézkedéseket kell megtenni.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pyropont.blog.hu/api/trackback/id/tr906941677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása