Egész évben nagy durranás!

Miért jobb profira bízni a tűzijáték szervezését?

2014. november 30. 00:03 - Piromán

fireworks-417443_640.jpgMikor egy rendezvényt tűzijátékkal szeretnénk emlékezetesebbé tenni, két lehetőség áll ellőttünk. Az egyik az, hogy besétálunk egy pirotechnikai termékeket árusító üzletbe, és beszerezzük a szükséges termékeket, majd elintézzük az engedélyeket (ha kell), és megcsináljuk magunk a tűzijátékot. A másik eshetőség, hogy profi céghez fordulunk. De miért is jobb ez a lehetőség?

Profi látványterv

Míg mi magunk legfeljebb nagyvonalakban ismerjük az egyes tűzijáték termékeket a tájékoztató alapján, a pirotechnikus pontosan tudja, hogy melyik hogyan robban fel, milyen látványt nyújt. Ennek megfelelően a szakember valószínűleg sokkal profibban meg tudja csinálni a látványtervet, így a végeredmény garantáltan emlékezetes lesz majd.

Az engedélyek intézése

Alighanem minden létező ember utál hivatalos ügyeket intézni. Márpedig egy tűzijátékhoz bizonyos esetekben szükséges a hatósági engedély, vagy legalább bejelentés, ami időben el kell intézni. Ha amellett döntünk, hogy profi céggel csináltatjuk meg a tűzijátékot, ezzel sem kell foglalkoznunk, a pénzünkért ugyanis legtöbbször az ügyintézés terhét is leveszik a vállunkról.

Biztonság

Bármennyit olvastunk is a biztonsági intézkedésekről egy tűzijáték során, biztosak lehetünk benne, hogy a pirotechnikus jobban ismeri ezeket. Mivel itt tűz és robbanások vannak, bármikor adódhat váratlan helyzet, amikor komoly lélekjelenlétre van szükség. Ilyen esetben nagyon jól tud jönni, ha van a közelben egy igazi profi.

Magunk is szórakozhatunk

Ha nekünk kell a tűzijátékok fellövésével foglalkozni, az élményből bizony nem sok marad a számunkra. Ha pirotechnikussal csináltatjuk meg a tűzijátékot, mi magunk is élvezhetjük a látványt, már csak ezért is megéri profihoz fordulni!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pyropont.blog.hu/api/trackback/id/tr96944147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása